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Pascal Barbot
COMMENT VISIONNER CE FILM ?

Pour nous faire découvrir le travail au quotidien à l'Astrance, Paul Lacoste a décidé de capter les impressions de trois jeunes gourmands. Lorsque Pascal Barbot et Christophe Rohat ont ouvert l'Astrance, à l'automne 2000, la cuisine du premier a surpris par sa fraîcheur, sa fantaisie, sa gaîté. Huit ans, deux puis trois étoiles plus tard, le charme opère toujours. Les deux complices ont mûri, mais ils n'ont rien perdu de leur spontanéité, de leur faculté d'écoute. Leurs réactions nous aident à comprendre bien plus que quelques mécanismes du goût, la curieuse alchimie entre salle et fourneaux, attention et innocence, qui rendent ce restaurant unique.

To get beyond the daily routine at Astrance, Paul Lacoste has chosen to capture the impressions of three young gourmet food buffs. When Pascal Barbot and Christophe Rohat opened Astrance in the fall of 2000, chef Barbot's fare took the cullinary world by surprise with its freshness, fantasy and festivity. Eight years and two - then three - stars later, the magic is still in the air. The duo has matured, but they haven't lost an ounce of their spontaneity or receptiveness. To get beyond the daily routine at Astrance, Paul Lacoste has chosen to capture th eimpressios of three young gourmet food buffs : their reactions give us much more insight taht a few components of taste into the curious alchemy between the dinning room and kitchen, the attention and innocence that make thsi restaurant so unique.